Nieuws

Kom in beweging!

Publicatiedatum 09 oktober 2023

SWIB, oftewel Stedelijk Water in Beweging, is een netwerk voor jonge mensen (+- 20 - 35 jaar) die werkzaam zijn in stedelijk water. Ons doel: jonge mensen uit onze sector met elkaar én de sector verbinden. Dat doen we door bijvoorbeeld verschillende evenementen te organiseren – op 27 oktober gaan we weer van start met een Welkom (terug)! Borrel. Kom je ook?

Wat is SWIB?

SWIB is hét netwerk voor en door jonge medewerkers (20-35 jaar) die werken in het vakgebied stedelijk water. Wij verbinden jonge vakgenoten door heel het land met elkaar; onder andere door het organiseren van kenniscafés, excursies, een jaarlijkse netwerkdag en een nieuwsbrief.

.Vergroot afbeelding

Welkom (terug)! borrel op vrijdag 27 oktober

Om er een beetje in te komen, gaan we naar de zomerpauze weer van start met een gezellige borrel. Hier kun je oude bekende en ook nieuwe gezichten ontmoeten, bijvoorbeeld Alexandra, die het nieuwe bestuur leidt. Zij zoekt trouwens nog medestrijders, dus als je graag een bijdrage wil leveren aan dit mooie netwerk, laat je vooral horen!

Meer informatie en aanmelden borrel

De Welkom (terug)! borrel vindt op vrijdag 27 oktober plaats in Utrecht. Al enthousiast? Schrijf je in bij SWIB via het algemene inschrijfformulier, om meer informatie en de aanmeldlink voor de borrel te ontvangen. 

Wil je op de hoogte blijven over SWIB? Volg SWIB op LinkedIn.

Alle nieuwsberichten