Nieuws

Inschrijving RIONEDinnovatieprijs 2023 geopend

Publicatiedatum 08 november 2022

Is uw product, dienst, proces of beleid een innovatie in het stedelijk waterbeheer waar vakgenoten wat aan hebben? Elk jaar organiseert Stichting RIONED de verkiezing van de innovatieprijs. De vakwereld kiest tijdens de RIONEDdag op 6 april 2023 de beste innovatie van het jaar.

Als Stichting RIONED willen we de innovatie in het stedelijk waterbeheer en de riolering stimuleren door een podium aan te bieden waar organisaties (bedrijven en overheden) hun innovatie kunnen tonen.

Hebt u iets moois ontwikkeld en wilt u dit graag aan de vakwereld kenbaar maken? Doe dan ook mee aan de verkiezing van de RIONEDinnovatieprijs 2023. Uw inzending krijgt samen met alle andere ingestuurde innovaties een plekje op onze website riool.net.

Wordt uw innovatie genomineerd, dan mag u uw idee tijdens de RIONEDdag 2023 op donderdag 6 april 2023 op het hoofdpodium aan alle aanwezigen presenteren. Voor de winnaar verzorgen we bovendien een persbericht.

Meld uw idee uiterlijk maandag 16 januari 2023 aan en ding mee naar de RIONEDinnovatieprijs 2023.

Procedure en aanmelden

Twijfelt u nog? Lees dan wat enkele oud-winnaars vertellen over hun inzending en wat het betekent om de RIONEDinnovatieprijs te winnen.
 

Alle nieuwsberichten