Nieuws

Hoe ziet het waterbeheer van de toekomst eruit?

Publicatiedatum 07 december 2023

Staat de RIONEDdag al in uw agenda? Het programma is ook dit jaar zeer gevarieerd. Zo kijken we op donderdag 1 februari 2024 in de middag naar de toekomst. En dat doen we met: trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk. Hij  geeft aan het eind van de RIONEDdag een keynote op het hoofdpodium. Hoe ziet de stad van de toekomst eruit en hoe gaan we met water om? Worden we nog ‘smarter’ en hoe komen we daar? 

Trendwatcher en futurist Richard van HooijdonkVergroot afbeelding

Internationaal keynotespreker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk neemt u mee naar toekomst, zet in op versnellen en meer innovatie. Nederland is een waterland met een eeuwenlange traditie in waterbeheer. Werkt dat nu in ons voordeel?

Tijdens ons jaarlijkse netwerkevent bieden we ook zicht op de actuele stand van kenniszaken via de microcursussen en in ons gevarieerd programma.

Ik wil mij aanmelden voor de RIONEDdag

Tijdens de RIONEDdag 2024 kunt u deelnemen aan verschillende programmaonderdelen. Er is keuze genoeg om uw vakkennis te verrijken. Lees meer over het hele programma van de RIONEDdag 2024.
 

In het aanmeldformulier geeft u uw keuze op voor het Gevarieerd programma in het Beatrixtheater en in de Expozaal of één van de zeven microcursussen.
 

Aanmelden voor de RIONEDdag 2024.

 

Alle nieuwsberichten