Nieuws

Hoe ervaart u onze vakwebsite Riool.net?

Publicatiedatum 09 februari 2021

Eind 2019 hebben we Riool.net vernieuwd. Om ervoor te zorgen dat u snel de relevante vakkennis en informatie over Stichting RIONED kunt vinden, blijven we onze website doorontwikkelen en verbeteren. U kunt ons helpen door uw gebruikservaringen en wensen met ons te delen. Meld u aan voor het gebruikerspanel of mail ons uw ervaring.

Gebruikerspanel

Als u deelneemt aan ons gebruikerspanel, krijgt u twee of drie keer per jaar een uitnodiging om deel te nemen aan een gebruikersonderzoek. Zo’n onderzoek kan een (telefonisch) interview zijn of een gebruikerstest die u (individueel) online of op locatie uitvoert. Komt het een keer écht niet uit? Dan slaat u gewoon een onderzoek of test over. U kunt bij elke uitnodiging aangeven of u meedoet. Meld u aan voor het gebruikerspanel.

Mail sturen

Wilt u liever niet deelnemen aan ons gebruikerspanel, maar wél uw ervaringen met Riool.net met ons delen? Natuurlijk kunt u ook via de mail doorgeven wat u van de website vindt, waar u eventueel tegenaan loopt of uw suggesties voor verbeteringen. Graag zelfs. Mail ons uw ervaring.

Alvast bedankt voor uw tijd en medewerking, we kijken uit naar uw reacties!

Alle nieuwsberichten