Nieuws

Eerste SWIB activiteit op 2 september

Publicatiedatum 04 augustus 2022

SWIB was tijdens de RIONEDdag vertegenwoordigd bij de kennistafels om te vertellen over hét nieuwe netwerk dat jonge mensen in de stedelijk water sector met elkaar verbindt. We hebben niet alleen onze jonge collega’s gesproken, ook de meer ervaren collega’s zijn geïnteresseerd in het nieuwe netwerk. Zo hebben we vele uitnodigingen ontvangen om met SWIB langs te komen. Hoe mooi is dat? Om daar meteen gevolg aan te geven zijn bestuur en kerngroepen druk bezig met de voorbereiding van de eerste activiteiten. We beginnen met een pubquiz op vrijdag 2 september en en starten daarmee een reeks van activiteiten door het land heen.

Pubquiz op vrijdag 2 september

Om er een beetje in te komen, beginnen we op vrijdag 2 september met de Stedelijk water pubquiz. Hoe is het met jouw kennis van het vakgebied gesteld? En wat weet jij van aanverwante zaken zoals ‘watermuziek’? Er is duidelijk een breed scala aan vragen, maar maak je geen zorgen daarvoor zit je ook samen in een team. Bij aanmelding gaan we inventariseren wie er graag bij wie in een team komt. Is je netwerk in de sector nog niet zo groot? Geen probleem: we maken het eerste contact makkelijk, zodat je in ieder geval al iemand kent en de pubquiz-tactieken al kunt voorbespreken.

Meer informatie en aanmelden pubquiz

De pubquiz vindt op vrijdag 2 september plaats in de regio Leiden/Den Haag. Al enthousiast? Schrijf je in bij SWIB via het algemene inschrijfformulier, om meer informatie en de aanmeldlink voor de pubquiz te ontvangen.

Reizende karavaan

Deze pubquiz is het startschot van een reeks aan activiteiten door het land heen. Het is de ambitie van SWIB om gemiddeld om de maand een activiteit te organiseren. Dat doen we steeds in een andere stad als een reizende karavaan. We zoeken plekken uit door heel het land zodat iedereen de kans krijgt om een keer deel te nemen dicht bij huis. Daardoor leren we elkaar in onze eigen omgeving kennen en kunnen we inzichten delen.

SWIB netwerkdag

Naast de reizende karavaan aan verschillende laagdrempelige activiteiten, gaat SWIB een jaarlijkse netwerkdag organiseren. De eerste editie is nog dit jaar, namelijk op 24 november 2022. Ben je benieuwd hoe de netwerkdag eruit gaat zien? Dat onthullen we op 2 september bij de pubquiz. Nog meer reden om aan te sluiten bij de pubquiz!

Meld je ook aan

Ben je op zoek naar meer verbinding met anderen en/of wil je de sector beter leren kennen? Word dan lid van SWIB en blijf op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen. Je kunt gratis lid worden door het formulier in te vullen. Wil je op de hoogte blijven over SWIB? Volg SWIB op LinkedIn.

Alle nieuwsberichten