Nieuws

Circulariteitstool Morgencirculair.nl goed ontvangen op RIONEDdag

Publicatiedatum 02 februari 2024

Gemeenten en waterschappen gaan steeds meer circulair werken en daarin willen wij deze organisaties graag steunen. Maar voor elke gemeente en elke waterschap is de weg naar circulariteit anders. Hoe precies? Dat is een vraag, die op de RIONEDdag in de microcursus “Hergebruik en circulariteit in stedelijk waterbeheer” is behandeld. Daarnaast hebben geïnteresseerden de online tool van Morgencirculair.nl kunnen verkennen. Via deze website willen we een handreiking geven aan opdrachtgevers van projecten en hulp bieden aan beheerders. Geef uw mening over deze website, test mee en geef aan wat er ontbreekt.

Wat is Morgencirculair.nl?

Morgencirculair.nl is een initiatief van Stichting RIONED en STOWA om aannemers, gemeenten en adviesbureaus te begeleiden bij het implementeren van circulaire praktijken in hun projecten. De tool, geïntegreerd in de website, biedt praktische tips en voorbeelden om circulair werken laagdrempelig te maken.

Hoe kunt u helpen?

Uw feedback is essentieel voor de verdere ontwikkeling van Morgencirculair.nl. Tot 1 maart 2024 hebben we een testperiode waarin we graag uw ervaringen horen. Wat vindt u van de gebruiksvriendelijkheid? Zijn er functies die ontbreken? Hoe kunnen we het nog beter maken?

Test ook mee

Als u wilt deelnemen aan het testen van Morgencirculair.nl, stuur dan projectleider Marleen Arntz (Stichting RIONED) een e-mail via: marleen.arntz@rioned.org.

 

We kijken uit naar uw reactie(s) om deze circulariteitstool te verbeteren, zodat we gezamenlijk kunnen bijdragen aan een circulaire toekomst.

 

Let op: De eerste versie van Morgencirculair.nl gaat live op 12 april 2024. Tot die tijd hebben we uw waardevolle opmerkingen en suggesties nodig om de website te optimaliseren.

Alle nieuwsberichten