Nieuws

Alle webinars zijn nu terug te kijken!

Publicatiedatum 07 juni 2022

De webinarreeks van dit voorjaar zit er weer op. De informatieve webinars over het GWSW, asbesthoudende rioleringskit saneren en energie en (stedelijk) water trokken veel deelnemers. Heeft u er een gemist? Geen zorgen, u kunt ze gewoon nog terugkijken. Op onze terugkijkpagina vindt u een overzicht van alle 23 webinars vanaf begin 2020.

Live vanuit een nieuwe studio hebben we dit voorjaar weer drie webinars uitgezonden. Inmiddels zijn deze allemaal terug te kijken. Doe er vooral uw voordeel mee! We zetten ze hier op een rij.

Webinar In de praktijk aan de slag met het GWSW

We trapten af met het webinar 'In de praktijk aan de slag met het GWSW'. Marco van Bijnen (Duopp) en William Peters (gemeente Heusden) gaven ons inzicht over hoe en wanneer gestart kan worden met het toepassen van het Gegevenswoordenboek Stedelijk Water, oftewel het GWSW.

Webinar Asbesthoudende rioleringskit saneren

René van den Buijs (Future-Proof B.V.) was te gast in het webinar ‘Asbesthoudende rioleringskit saneren’. Hij vertelde ons wat de huidige regels zijn en welke handvatten er zijn om hierin te ondersteunen. Dit webinar organiseerden we vanwege het besluit van het Rijk om de risicoklasse voor het verwijderen van riolering met asbesthoudende voegenkit gedeeltelijk te verlagen.

Webinar Feiten en fabels over energie en (stedelijk) water

Tot slot waren Ruben Roelofs en Timon Huijzendveld (beiden van Royal HaskoningDHV) te gast tijdens het webinar ‘Feiten en fabels over energie en (stedelijk) water’. Zij gaven inzicht in welke onderdelen van de waterketen winsten op energiekosten te behalen zijn.

Bekijk het overzicht van alle 23 webinars die u kunt terugkijken.

Alle nieuwsberichten