Nieuws

8x kennis vergroten met RIONED webinars

Publicatiedatum 14 juli 2020

Stichting RIONED biedt haar begunstigers en hun medewerkers vanaf september acht gratis webinars aan. In de webinars behandelen we verschillende actuele onderwerpen binnen het vakgebied van stedelijk waterbeheer en riolering. Hiermee vergroot u uw vakkennis en krijgt u handvatten om de Kennisbank Stedelijk Water nóg beter te gebruiken in uw dagelijkse werkzaamheden.

In de webinars krijgt u praktische en actuele informatie van professionals uit het vakgebied en auteurs die gewerkt hebben aan actualisaties van de kennisbank. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat. Wilt u up-to-date blijven in uw vakgebied? Dan nodigen we u graag uit om de webinars bij te wonen.

Voor wie?

Stichting RIONED organiseert deze gratis webinars voor haar begunstigers en hun medewerkers. Het gehele professionele werkveld van stedelijk waterbeheer is begunstiger van Stichting RIONED. Bekijk het overzicht.

Welke webinars staan al gepland?

Reserveer nu uw plek! De eerste vier webinars vinden plaats op:

Alle webinars beginnen om 13.30 uur. Bent u onverhoopt verhinderd? Meld u zich dan wel aan voor het webinar van uw interesse, want dan kunt u de webinars op een later tijdstip terugkijken op riool.net.

Blijf op de hoogte

Op riool.net vullen we de Webinar-pagina de komende tijd steeds aan met interessante webinars in oktober en november. Ook kunt u hier de eerder uitgezonden webinars terugkijken. Blijf op de hoogte via RIONEDnieuws en volg ons op LinkedIn

Alle nieuwsberichten