Nieuws

5 tips over de vernieuwde website

Publicatiedatum 21 november 2019

De website van Stichting RIONED is niet alleen vernieuwd. Naast een fris uiterlijk heeft de site een paar handige functionaliteiten. We zetten ze voor u op een rij.

N.B. Als medewerker van de begunstigende organisatie van Stichting RIONED kunt u inloggen met uw werkmailadres en wachtwoord. Hebt u nog geen account aangemaakt? Meld u dan aan.

De Kennisbank

De Kennisbank Stedelijk Water is het hart van de website en biedt de algemeen geaccepteerde uitgangspunten, methoden en technieken voor alle aspecten van het vakgebied stedelijk waterbeheer. In de kennisbank zijn de onderdelen ‘Modelleren hydraulisch functioneren’ (Onderzoek) en ‘Juridisch en Beleid’ geactualiseerd. Binnenkort volgen meer actualisaties.

De Branchestandaard

De Branchestandaard Gemeentelijke Watertaken geeft aan welke kennis u als opdrachtgever, uitvoerend professional of specialist nodig hebt. U kunt de informatie in de kennisbank per kennisgebied en niveau selecteren.

De Filterhulp

In de kennisbank staat enorm veel informatie. Om snel bij de kennis te komen die u nodig hebt, hebben we de Filterhulp ontwikkeld. Als eerste kunt u de filterhulp gebruiken bij het kennisbankonderdeel 'Modelleren hydraulisch functioneren'. In een paar stappen krijgt u de juiste informatie die u voor uw gewenste rekenmodel en doel nodig hebt. U kunt de betreffende artikelen lezen en opslaan. Binnenkort vullen we de filterhulp aan met andere onderwerpen, die nu al in ontwikkeling zijn.

PDF’s op maat

Vanuit de kennisbank kunt u pdf’s op maat samenstellen. Klik op 'genereer pdf' links onder het menu van de kennisbank. Vervolgens selecteert u zelf de pagina’s (kenniselementen) die u nodig hebt. Klik weer op de knop ‘genereer pdf’. U krijgt een mail met een link om uw eigen pdf te downloaden. 

Actueel

Natuurlijk leest u op de nieuwe website het laatste nieuws op het gebied van stedelijk waterbeheer. Bent u op zoek naar een uitgave van Stichting RIONED? Kijk dan bij Producten om deze te downloaden en te bestellen.

Alle nieuwsberichten