Nieuws

5 tips over de vernieuwde website

Publicatiedatum 21 november 2019

De website van Stichting RIONED is niet alleen vernieuwd, maar heeft ook nieuwe functionaliteiten voor haar begunstigers. We zetten ze voor u op een rij.

Wist u dat? Medewerkers van de begunstigende organisaties van Stichting RIONED loggen in met hun werkmailadres. Hebt u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Meld u dan aan.

De Kennisbank

De Kennisbank Stedelijk Water is het hart van deze website en biedt alle algemeen geaccepteerde uitgangspunten, methoden en technieken over alle aspecten van het vakgebied stedelijk waterbeheer. Ook zijn de hoofdstukken Onderzoek/Modelleren hydraulisch functioneren en Juridisch en Beleid geactualiseerd. Binnenkort volgen meer actualisaties.

De Branchestandaard

De Branchestandaard geeft aan welke kennis nodig is als opdrachtgever, uitvoerend professional en specialist. U kunt de kennis per kennisgebied en niveau selecteren (en in de toekomst testen).

De Filterhulp

De Filterhulp geeft u precies de kennis die u nodig heeft voor uw vraag. Als eerste kunt u gebruikmaken van de Filterhulp 'Hydraulisch functioneren' van de Kennisbank Stedelijk Water, die kan u helpen om het juiste modelconcept te kiezen. U kunt de betreffende artikelen lezen en opslaan. Binnenkort wordt de Filterhulp aangevuld met andere onderwerpen, deze zijn al in ontwikkeling.

PDF’s op maat

Wat ook handig is dat u vanuit de kennisbank pdf’s op maat kunt samenstellen. U krijgt dan een e-mail met link voor het downloaden.

Actueel

Natuurlijk leest u op riool.net het laatste nieuws op het gebied van Stedelijk waterbeheer. Heeft u zich al aangemeld voor RIONEDnieuws met actuele informatie over de gemeentelijke watertaken en de activiteiten van Stichting RIONED? Bent u op zoek naar een uitgave van Stichting RIONED kijk dan bij Producten om ze te downloaden en te bestellen.

Alle nieuwsartikelen