Nieuws

4e Persleidingen Event op 11 november in Zwolle

Publicatiedatum 27 september 2021

Stichting RIONED, Het Waterschapshuis en STOWA nodigen alle professionals in persleidingenbeheer en in datastandaarden uit voor het jaarlijkse kennis- en ontmoetingsevent voor Professioneel Persleidingenbeheer. Dit jaar vindt het event plaats in de Nieuwe Buitensociƫteit, naast station Zwolle.

Het afvalwatertransportsysteem staat voor grote investeringsbeslissingen. Voorspellingsmodellen maken een flinke efficiencyslag mogelijk, mits u uw data op orde heeft en soepel kunt delen. Data-specialisten van gemeenten en waterschappen zijn nadrukkelijk uitgenodigd om gezamenlijk met de assetmanagers problemen te benoemen en mogelijke oplossingen voor soepele data-uitwisseling verder met elkaar af te stemmen.

Programma (9:30 - 17:00 uur)

Het 4e Persleidingen Event heeft in de ochtend als centraal thema ‘Soepele datastromen’. Specialisten betrokken bij de ontwikkeling en toepassing van DAMO-awk, GWSW en de Centrale Distributielaag (CDL) nemen u mee in de beoogde informatie architectuur. U ziet hoe data-uitwisseling de toepassingen voor professioneel persleidingenbeheer bevordert. Aan het einde van de ochtend gaan we met dataspecialisten en assetmanagers samen in gesprek om knelpunten te benoemen en oplossingen verder af te stemmen.
Rondom de lunch tonen internationaal gerenommeerde bedrijven hun innovaties voor inspectie- en conditiebepaling van uw leidingen. ’s Middags gaan we met elkaar aan de slag in twee keer twee parallelworkshops. Eén workshop rondom de risicogestuurde planning van leidinginspecties en één workshop rondom calamiteiten. Elke workshop wordt twee keer gegeven.

We sluiten het Persleidingen Event 2021 af met een gezellige netwerkborrel om informeel de contacten weer aan te halen en ervaringen uit te wisselen.

Bekijk het volledige programma van het Persleidingen Event 2021.

Aanmelden en kosten

Het Persleidingen Event 2021 vindt plaats conform de RIVM-richtlijnen voor evenementen. Het maximale aantal deelnemers op volgorde van aanmelding is 140.

Voor begunstigers van Stichting RIONED (en hun medewerkers) en leden van STOWA of Het Waterschapshuis is deelname gratis. Overige deelnemers betalen € 250, exclusief btw. U kunt zich uiterlijk woensdag 10 november 2021 aanmelden.

Aanmelden

Alle nieuwsberichten