Nieuws

4 nieuwe webinars voor de zomer

Publicatiedatum 11 maart 2021

In april, mei en juni staan vier webinars op het programma. Ga aan de slag met de informatie uit 'De gemeenterol bij zwemmen in oppervlaktewater', 'Rioolinstortingen registreren: Hoe en waarom?', 'Wateroverlast: Waar ligt de echte oorzaak?' en 'De grote winst van doordacht kolkenbeheer'. Begunstigers kunnen zich nu gratis aanmelden.

In het webinar De gemeenterol bij zwemmen in oppervlaktewater op donderdag 22 april 2021 gaan Imke Leenen (H2Oké) en Erwin Rebergen (Utrecht) in op de verplichtingen, mogelijkheden en keuzes die gemeenten hebben bij niet officiële zwemplaatsen.

Peter Wonink (Roelofs Advies en Ontwerp) vertelt op donderdag 20 mei 2021 in het webinar Rioolinstortingen registreren: Hoe en waarom? waarom het zo belangrijk is om rioolinstortingen landelijk te registreren, en hoe u dat doet. 

Op donderdag 3 juni neemt Jeroen Langeveld (Partners4UrbanWater) u in het webinar Wateroverlast: Waar ligt de echte oorzaak? mee in de route van het hemelwater in het stedelijk watersysteem. Hij laat zien welk type maatregel op welke plek past.

Afsluiter van de reeks voor de zomer is het webinar De grote winst van doordacht kolkenbeheer op donderdag 17 juni 2021. Johan Post (Partners4UrbanWater) en Matthijs Rietveld (PWN) vertellen dan wat we weten over het gedrag van kolken en hoe u het kolkenbeheer kunt optimaliseren.

Alle webinars beginnen om 13.30 uur. Bent u onverhoopt verhinderd? Meld u dan wel aan voor het webinar van uw interesse. U krijgt dan een bericht zodra u het webinar kunt terugkijken op riool.net.

Blijf op de hoogte

Op de Webinarpagina krijgt u een overzicht van de webinars die op het programma staan. Ook kunt u hier de eerder uitgezonden webinars terugkijken. Blijf op de hoogte via RIONEDnieuws en volg ons op LinkedIn.

Alle nieuwsberichten