Nieuws

‘Kennis voor elkaar’ op onze RIONEDdag 2024

Publicatiedatum 10 oktober 2023

Op donderdag 1 februari 2024 organiseert Stichting RIONED de jaarlijkse RIONEDdag. Dit jaar staat het thema 'Kennis voor elkaar!' centraal. We willen graag gedurende deze vakdag met u in gesprek over de verschillende soorten kennis die nodig zijn om stedelijk waterbeheer te verbeteren. Samen met u en de 600 andere deelnemers uit de sector zijn we benieuwd naar uw accurate kennis, netwerk, verhalen, ervaringen en aanpak als stedelijk waterbeheerders. Noteer donderdag 1 februari 2024 alvast in uw agenda, inschrijven kan vanaf begin november.

Gezamenlijk aan de slag!

Tijdens de plenaire sessies schetsen we de activiteiten voor komend jaar vanuit Stichting RIONED en gaan we in gesprek met u over de verschillende soorten kennis waar behoefte aan is. We nemen u mee op een tijdreis langs de ervaringen van verschillende generaties stedelijk waterbeheerders en belichten visies naar de toekomstige opgaven. Onder leiding van dagvoorzitter Annette van Soest en met de enthousiaste medewerking van de Buzzmasters is er ook deze editie weer voldoende ruimte voor inbreng vanuit de zaal!

Tussen de plenaire sessies door zijn er verschillende momenten om kennis en ervaring te delen en op te doen. U kunt een microcursus of een sessie volgen, maar er is ook ruimte om te netwerken met andere deelnemers en medewerkers van Stichting RIONED. Voor studenten en nieuwe collega's die een carrière in stedelijk waterbeheer willen maken, is dit een ideale gelegenheid om kennis te maken met het werkveld.

Laat u inspireren door de inzenders van de Innovatieprijs

Innovatie is de motor van onze kenniseconomie en daar dragen we vanuit Stichting RIONED natuurlijk graag aan bij. U kiest als bezoeker op de RIONEDdag zelf de winnaar van de RIONEDinnovatieprijs. Met een gezamenlijke stemronde bekronen de bezoekers één innovatie tot absolute winnaar.

De eerste inzending is al binnen. U kunt tot en met maandag 13 november nog uw eigen inzending insturen. Meedoen aan de RIONEDinnovatieprijs is eenvoudig. Bekijk de spelregels en voorwaarden.

Microcursussen

Tijdens de RIONEDdag 2024 kunt u weer kiezen uit een aantal microcursussen. In een microcursus krijgt u les van één of twee docenten in een onderwerp van uw keuze. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de meest recentelijke ontwikkelingen en ervaringen. De mircocursussen zijn kleinschalig, zodat u veel interactie heeft met de docent en andere vakgenoten. De microcursussen worden begin november op riool.net online geplaatst en daarna kunt u zich meteen aanmelden voor de RIONEDdag en inschrijven voor een mircocursus.

Wij zien u graag op de RIONEDdag op donderdag 1 februari 2024!

Alle nieuwsberichten