Aanmelden voor besloten deel

Voor de Kennisbank Stedelijk Water (opvolger van de Leidraad riolering), veel publicaties en bijvoorbeeld de fotodatabank moet u inloggen met uw mailadres en wachtwoord. Op onderstaande wijze kunt u toegang tot het besloten deel van de site aanvragen. 

E-mail adres en wachtwoord

Vul uw volledige naam en e-mail adres in. Gebruik het e-mailadres van uw werkgever en niet uw privé e-mail adres. Uw mailadres is uw gebruikersnaam.
Het wachtwoord bedenkt u zelf. Bij het wachtwoord wordt verschil gemaakt tussen hoofdletters en kleine letters. Het wachtwoord moet uit tenminste 6 letters en/of tekens bestaan. Kies een wachtwoord dat niet vanuit RIONED voor de hand ligt.

Bevestig uw aanmelding

Na aanmelding ontvangt u een e-mail met een link om uw aanmelding te bevestigen. Hierna heeft u met uw mailadres en wachtwoord toegang tot de besloten pagina's van deze website. De bevestiging moet u binnen 36 uur uitvoeren.

Als u binnen enkele uren na uw aanmelding geen mail op het door u opgegeven adres ontvangt, heeft u wellicht niet het juiste e-mailadres ingevuld of is het e-mailadres niet van een begunstiger van Stichting RIONED.
Indien u geen toegang krijgt en daarop wel meent recht te hebben, mailt u naar info@rioned.org met naam, organisatie, telefoonnummer en uw e-mail adres.

Ingelogd?

Rechtsboven op uw scherm staat of u bent ingelogd (tekst: Log uit) of niet bent ingelogd (tekst: Log in).

Wijzigen wachtwoord

Zodra u ingelogd bent, kunt u uw wachtwoord wijzigen door op de link rechtsboven in uw scherm te klikken.

Meld u aan