Maak uw eigen ‘Leidraadmodule’

Wilt u uw eigen module samenstellen of informatie bundelen uit de Kennisbank Stedelijk Water? Met de pdf-maker maakt u snel en eenvoudig een pdf op maat.
 
De Kennisbank Stedelijk Water is de opvolger van de Leidraad riolering. In de kennisbank vindt u de informatie terug uit de Leidraad, aangevuld met de kennis uit RIONED onderzoeksrapporten en de dossiers uit de oude website. De status van de kennis is niet veranderd. U kunt de voor u relevante kennis bundelen en uit de Kennisbank exporteren op de hierna beschreven wijze.

Maak uw PDF met kennis op maat

Het uitgangspunt is dat u binnen de Kennisbank een set van pagina’s (kenniselementen) heeft gevonden die u van belang vindt. Of u wilt er naar kunnen verwijzen. U gaat dan naar de knop ‘Print als pdf’ onder aan de themaboom (het menu aan de rechterkant). Vervolgens zoekt u op de geopende pagina de door u gewenste onderdelen op in de themaboom en selecteert deze. U hoeft niet alle pagina’s te selecteren: u kunt pagina’s open klikken en de-selecteren. Klik op ‘print als pdf’ als u klaar bent, dan krijgt een link naar de gegenereerde pdf in uw mailbox.
 
De opbouw in hoofdstukken en paragrafen in de pdf gaat automatisch en is afhankelijk van de plaats in de themaboom en de selectie die u maakt. U krijgt zo een herkenbare structuur wat het raadplegen van informatie makkelijker maakt.
 
Daarna kunt u het document opslaan op een voor u handige locatie en heeft u de voor u relevante informatie altijd bij elkaar in één document. Let op, de link in de mail is maar eenmalig te gebruiken. Sla het gemaakte werk dus gelijk op.
 
Uiteraard wordt de kennisbank af en toe geactualiseerd. Als u met uw eigen pdf werkt is het dus wel van belang om te controleren of deze nog de meest actuele stand van zaken bevat. De datum van samenstellen staat in de pdf op iedere pagina.
 
Overigens staan in ook pdf's klaar voor opdrachtverlening.

Ga naar de startpagina van de Kennisbank Stedelijk Waterbeheer.

KennisbankU Bezocht Onlangs


GEEF UW SUGGESTIE