Fotodatabank - gratis foto's voor al uw publicaties

Foto's zijn een voorwaarde voor een geslaagde publicatie. Daarom helpt Stichting RIONED haar begunstigers door foto's en illustraties gratis beschikbaar te stellen. U kunt deze voor al uw presentaties en publicaties gebruiken. Alle foto's zijn opgenomen in een fotodatabank die voor begunstigers toegankelijk is.

LET OP: wanneer u Internet Explorer 9 of hoger gebruikt, dan heeft uw browser de compatibiliteitsmodus nodig, anders werkt de fotodatabank niet.

Illustraties, animaties en filmpjes

  • De illustraties en animaties staan in een apart overzicht. Naast de illustratie vindt u meestal een jpg-bestand (voor drukwerk beperkt geschikt) en een eps-bestand (speciaal voor drukwerk). Voor het gebruik van de foto's en illustraties aanvaardt Stichting RIONED geen aansprakelijkheid.

Bronvermelding

Bij een foto of illustratie moet u naast Stichting RIONED ook de naam van de fotograaf of illustrator vermelden! De verplichte bronvermelding luidt:

  • Voor de illustraties: zie de tweede kolom in het illustratie-overzicht.
  • Voor alle foto's: BvBeeld/Stichting RIONED.

Als u een foto zoekt die niet in de databank zit, kunt u direct met Bureau voor Beeld (Hans Dijkstra) contact opnemen. Aan het gebruik van foto's die niet in de databank staan, zijn kosten verbonden.


ProductenU Bezocht Onlangs


GEEF UW SUGGESTIE