Trainees stedelijk water bieden zich aan

Laatst geac­tu­aliseerd 24 augustus 2018

Bent u op zoek naar een starter die bereid is om de handen uit de mouwen te steken op het gebied van stedelijk water? Bied dan een plek aan een Nationaal Watertrainee!

Het Nationaal Watertraineeship heeft meerdere kandidaten die bij gemeenten aan de slag willen als trainee stedelijk water, zoals Samuel en Martijn.

Samuel

Samuel heeft Watermanagement (Aquatische Ecotechnologie) gestudeerd aan HZ University of Applied Sciences. Tijdens zijn studie heeft hij onder meer stage gelopen op Curaçao, waar de plaatsing van zeegras in het kanaal centraal stond. Hij is op zoek naar een functie met een praktische insteek binnen het stedelijk water. Hij werkt hierbinnen ook graag aan innovatieve projecten.

Samuel is een vrolijke technische denker, die graag met anderen samenwerkt. Het Nationaal Watertraineeship ziet hij als een mooie combinatie tussen verder leren, ontwikkelen en werken. Hij is per direct beschikbaar en zoekt een baan in Zuidwest-Nederland (op reisafstand van de kust). Hij heeft een rijbewijs en auto.

Martijn

Martijn heeft Watermanagement gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en heeft onder meer stage gelopen bij Gemeente Vlaardigen, waar hij zich met stedelijk water heeft beziggehouden. Deze ervaring is hem goed bevallen en hij zoekt nu een baan waar stedelijk water, klimaatadaptatie, grondwater en watersystemen centraal staan. Hierbij heeft hij een lichte voorkeur voor de overheid. 

Martijn is gedreven, denkt in oplossingen en kan goed de grote lijnen in de gaten houden. Ook is hij goed in nauwkeurig rapporteren. Hij kiest voor het Nationaal Watertraineeship om al in het begin van zijn carrière veel vaardigheden op te bouwen, ervaringen te delen met andere starters en te leren samenwerken over vakgebieden en persoonlijkheden heen. Hij is per direct beschikbaar, heeft een rijbewijs en zoekt een baan op reisafstand van Vlaardingen.

Contact

Hebt u belangstelling om te werken met deze jonge, goed opgeleide talenten? Of bent u op zoek naar andere kandidaten? Neem contact op met het Nationaal Watertraineeship, telefoon: 070-3319949, e-mail: info@nationaalwatertraineeship.nl. Wij komen ook graag bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden.

Nationaal Watertraineeship

Het Nationaal Watertraineeship wil jong talent een goede start binnen de watersector geven. Samen met Stichting RIONED en Wateropleidingen is een speciaal programma voor trainees stedelijk water gestart. Trainees werken vier dagen in de week in een juniorpositie bij een organisatie binnen de watersector. De vijfde dag is de traineedag. Hier doorlopen de jonge talenten een speciaal ontwikkeld programma van trainingen gericht op persoonlijk leiderschap en inhoudelijke opleidingen, waarin zij zich in twee jaar ontwikkelen tot zelfstandig werkend professional binnen het stedelijk water. De trainees hebben ook een persoonlijke coach en hebben diverse intervisiebijeenkomsten om theorie en praktijk met elkaar te verbinden. Zo hebt u een enthousiaste starter in huis die de handen uit de mouwen wil steken én ontwikkelt de trainee zich in hoog tempo tot een inhoudelijk onderlegde zelfsturende professional binnen de watersector.

Ervaringen en meer informatie

Het afgelopen halfjaar zijn er meerdere trainees stedelijk water aan de slag gegaan. Wilt u weten hoe dit bevalt? Lees dan het interview met de eerste trainee stedelijk water. Meer informatie over het programma vindt u op: www.nationaalwatertraineeship.nl.