Maxi- en minicursussen

Laatst geac­tu­aliseerd 22 oktober 2020

Bent u werkzaam op het gebied van stedelijk waterbeheer of riolering? Onze cursussen geven u praktische informatie, nieuwe kennis en de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen. De docenten zijn deskundige specialisten en ervaren vakgenoten. Een minicursus behandelt een onderwerp in één dagdeel. Een maxicursus biedt in twee dagdelen voldoende tijd om ook met de lesstof te oefenen.

Minicursussen 2021

Vanwege de onzekerheden die de coronacrisis met zich meebrengt, organiseren we voorlopig geen minicursussen meer. De eerstvolgende datum waarop we verwachten dat u een nieuwe ronde mini- en maxicursussen kunt volgen is donderdag 23 september 2021, in het Beatrixgebouw van Jaarbeurs Utrecht. Als alternatief organiseren we regelmatig webinars die u online kunt bijwonen of kunt terugkijken.

Informatie en aanmelden

Halverwege 2021 vindt u hier alle informatie over de mini- en maxicursussen van 23 september 2021. U kunt dan kiezen welke cursus u wilt volgen en u direct aanmelden. Hebt u suggesties voor onderwerpen? Mail ze ons, we horen graag van u.

In de folder van de afgelopen editie krijgt u een idee van het programma en de inhoud.

Algemene voorwaarden

Voor maxi- en minicursussen gelden de Algemene voorwaarden bijeenkomsten Stichting RIONED.