Fotodatabank - gratis foto's voor al uw publicaties

Foto's zijn een voorwaarde voor een geslaagde publicatie. Daarom helpt Stichting RIONED haar begunstigers door foto's en illustraties gratis beschikbaar te stellen. U kunt deze voor al uw presentaties en publicaties gebruiken. Alle foto's zijn opgenomen in een fotodatabank die voor begunstigers toegankelijk is.

LET OP: wanneer u Internet Explorer 9 of hoger gebruikt, dan heeft uw browser de compatibiliteitsmodus nodig, anders werkt de fotodatabank niet.

Illustraties, animaties en filmpjes

  • De illustraties en animaties staan in een apart overzicht. Naast de illustratie vindt u meestal een jpg-bestand (voor drukwerk beperkt geschikt) en een eps-bestand (speciaal voor drukwerk). Voor het gebruik van de foto's en illustraties aanvaardt Stichting RIONED geen aansprakelijkheid.

Bronvermelding

Bij een foto of illustratie moet u naast Stichting RIONED ook de naam van de fotograaf of illustrator vermelden! De verplichte bronvermelding luidt:

  • Voor de illustraties: zie de tweede kolom in het illustratie-overzicht.
  • Voor alle foto's: BvBeeld/Stichting RIONED.

Als u een foto zoekt die niet in de databank zit, kunt u direct met Bureau voor Beeld (Hans Dijkstra) contact opnemen. Aan het gebruik van foto's die niet in de databank staan, zijn kosten verbonden.


ProductenRecently Visited


DO YOU HAVE SUGGESTIONS FOR THIS ITEM?