Doe voorstellen voor de RIONEDdag 2020

Help de RIONEDdag nog relevanter te maken. Laat ons weten welke interessante, inspirerende en motiverende ontwikkelingen, voorbeelden en onderwerpen u volgend jaar met vakgenoten zou willen bespreken. 
 
Via diverse kanalen blijft Stichting RIONED op de hoogte van projecten, activiteiten en vernieuwingen bij gemeenten, regionale samenwerkingen, bedrijven en bewoners. Toch gebeurt er veel moois waar wij niet van weten, wat wel interessant kan zijn voor de deelnemers aan de RIONEDdag. Mail dus uw concrete voorstellen voor het programma van de RIONEDdag op 6 februari 2020. Ook suggesties voor onderwerpen en tips over initiatieven en activiteiten zijn welkom!
 
Wat is de RIONEDdag?
Elk jaar organiseren wij de RIONEDdag, het jaarlijkse congres voor stedelijk waterbeheerders. Het doel is: elkaar ontmoeten, inspireren, informeren en verbinden. Afgelopen februari verwelkomden we in Utrecht ruim 650 deelnemers, van wie meer dan de helft bij een gemeente werkt. De volgende editie is op 6 februari 2020.
 
Doe uw suggesties
We hopen uit veel suggesties te kunnen kiezen. Uiteraard moeten ze passen bij de RIONEDdag in inhoud en aard van de dag. Ideeën en voorbeelden waarmee begunstigers zich onderscheiden hebben een streepje voor. Puur commerciële uitingen zijn zoals gewoonlijk op de RIONEDdag niet op hun plek.
 
Wat is de uiterste inzenddatum?
U kunt uw voorstellen, ideeën en tips uiterlijk maandag 15 juli 2019 mailen naar: info@rioned.org.
 
Vragen? Neem contact op met Hugo Gastkemper of Oscar Kunst via telefoon 0318-631111 of mail info@rioned.org.

ProductenRecently Visited


DO YOU HAVE SUGGESTIONS FOR THIS ITEM?