Down the drain 2018 op 24 mei 2018

Het jaarlijkse kennisevent over 'urban drainage' voor hbo-studenten


Down the drain! is sinds 2010 het jaarlijkse kennis- en carrière-event over urban drainage voor hbo-studenten, als het ware de RIONEDdag voor het hbo. Met Down the drain! laat Stichting RIONED jongeren kennismaken met de veelzijdigheid van en beroepsmogelijkheden in de sector. Vakcolleges, een werksessies en kennismaken met vakmensen zijn de basisingrediënten van deze inspirerende dag. Een must voor hbo-studenten in de watersector. En voor de vakwereld dé manier om zich te etaleren en  in contact te komen met aanstormend hbo-talent.

Luister naar enthousiaste verhalen uit het vakgebied, praat met vakmensen over jouw nieuwe stageplaats, werk samen aan een  interessante 'urban drainage' case en socialize met medestudenten uit heel Nederland.

Waar en wanneer?
Down the Drain vond dit jaar plaats op donderdag 24 mei 2018 van 9.15 tot 15.30 uur, in CINEMEC Ede. Via de mobiele website van Down the Drain kreeg je vanaf 1 april informatie over oa het programma en de sprekers, de links naar de handouts en de route.

Voor wie?
HBO-studenten civiel, milieu, stedelijk water en verwante richtingen; voor wo studenten met belangstelling voor urban drainage.

Aanmelden?
De aanmelding gaat via jouw opleiding. Vraag er naar bij je docent.

En net zo belangrijk:
Deelname is kosteloos.
Mogelijk krijg je extra studiepunten of credits als je deelneemt. Check bij je opleiding. 
 


SubsitesU Bezocht Onlangs


GEEF UW SUGGESTIE