Beeldendatabank

Foto's zijn een voorwaarde voor een geslaagde publicatie. Daarom helpt Stichting RIONED haar begunstigers door foto's en illustraties gratis beschikbaar te stellen. In de beeldenbank staan ruim 2500 beelden die begunstigers van Stichting RIONED mogen gebruiken in presentaties, websites en drukwerk. Alle foto's zijn opgenomen in een beeldenbank die voor begunstigers toegankelijk is.

Nieuwe foto's zijn welkom

Goede nieuwe foto’s zijn welkom, vooral van bijzondere situaties als een werkende overstort, water in een woning of een rat in het riool. Wilt u uw foto('s) delen met vakgenoten, stuur ze dan naar info@rioned.org. Gebruik - omdat het grote bestanden betreft - bij voorkeur een up- en downloaddienst, zoals wetransfer. Vermeld per foto:

  • naam fotograaf;
  • datum;
  • plaats.

De naam van de fotograaf zal in de verplichte bronvermelding komen. Let op: U stelt de beelden kosteloos ter beschikking voor stichting RIONED en haar begunstigers.

Illustraties, animaties en filmpjes

  • De illustraties staan in een apart overzicht. Naast de illustratie vindt u meestal een jpg-bestand (voor drukwerk beperkt geschikt) en een eps-bestand (speciaal voor drukwerk). Voor het gebruik van de foto's en illustraties aanvaardt Stichting RIONED geen aansprakelijkheid.
  • Filmpjes en animaties zijn te bekijken en embedden via ons Youtube-kanaal.

Bronvermelding

Bij een foto of illustratie moet u naast Stichting RIONED ook de naam van de fotograaf of illustrator vermelden! De verplichte bronvermelding luidt:

  • Voor de illustraties: zie de tweede kolom in het illustratie-overzicht.
  • Voor de foto's: zie de bronvermelding bij de betreffende foto in de beeldenbank.

Als u een foto zoekt die niet in de beeldenbank zit, kunt u direct met Bureau voor Beeld (Hans Dijkstra) contact opnemen. Aan het gebruik van foto's die niet in de beeldenbank staan, zijn kosten verbonden.


ProductenU Bezocht Onlangs


GEEF UW SUGGESTIE