Studiereis Klimaatverandering Nantes

Stadswerk, Stichting  RIONED, Waternetwerk en Waternet organiseren samen met de Nederlandse ambassade, NBSO-Nantes en de metropoolregio Nantes een aantrekkelijk werkbezoek aan Nantes van 12 - 14 september 2018. Nantes heeft nu het klimaat dat in 2050 het weer in ons land zal kenmerken. Hoe gaat men daarmee om? Daarnaast heeft Nantes, European Green Capital van 2013, meer te bieden. Het voert vooruitstrevend beleid en is niet ‘af’. Er ontstaan steeds nieuwe oplossingen en initiatieven, waarbij burgerparticipatie, vanuit grote, inspirerende stadsdebatten, een belangrijke rol speelt.
 
Programma
De metropoolregio Nantes zet de deur voor ons open en toont duurzame oplossingen in de openbare ruimte. Maatregelen voor waterbeheersing en het tegengaan van wateroverlast en innovaties in de groene leefruimte. Ook ervaart u hoe Nantes werkt aan een gezonde leefomgeving, het fietsend woon-werkverkeer bevordert en welke acties het onderneemt om in 2030 de CO2 uitstoot te halveren. En vooral ook hoe Nantes dat samen met bewoners doet. U doet er waardevolle contacten op met Franse collega’s; contacten die u in uw werkpraktijk goed van pas komen. Deze studiereis geeft u nieuwe inzichten en handvatten die u direct kunt toepassen in uw eigen werkpraktijk. Bekijk hier het programma.
 
Verblijf in centrum Nantes | schrijf in voor 11 juni en bespaar € 100,00
Wij bieden deze reis tot 11 juni 2018 aan voor € 895,00 (ex. btw). In deze prijs zijn inbegrepen: een retourvlucht vanaf Amsterdam, twee overnachtingen in Novotel Nantes Bord de Loire (eenpersoonskamer met eigen douche, inclusief ontbijt), lunchkosten, kosten sprekers, excursies en vervoer. Dinerkosten zijn voor eigen rekening. U kunt uw verblijf desgewenst verlengen. Wij zijn u daarbij graag behulpzaam. Na 11 juni bedragen de kosten € 995,00 (ex. btw).
 
Heeft u interesse?
Deze reis is interessant voor professionals op het brede terrein openbare ruimte (water-groen-mobiliteit-energietransitie) in relatie tot klimaatverandering. De voertaal is engels. Verzeker u van één van de 45 plaatsen en ga naar www.stadswerk.nl voor het uitgebreide programma en de link naar het aanmeldformulier.

Producten


U Bezocht Onlangs


GEEF UW SUGGESTIE