Agenda

Webinar Kosten bepalen aan de hand van kostenkengetallen

Datum
15 december 2022 - 15 december 2022
Tijd
13:30 - 14:30
Locatie
online

Strategie├źn kunt u pas goed tegen elkaar afwegen als u ook weet welke kosten er aan verbonden zijn. Met kostenkengetallen kunt u die kosten snel in kaart brengen. Naar aanleiding van de herziening van dit kennisbankonderdeel licht dit webinar uit hoe u kosten aan de hand van kostenkengetallen kunt bepalen. Wat zijn kostenkengetallen? Waarvoor kunt u ze wel en niet gebruiken? En hoe kunt u ze aanpassen aan uw situatie? Dit zijn onder andere vragen die tijdens dit webinar worden beantwoord.

In dit webinar geven Karst Jan van Esch (Sweco) en Eduard Schilling (gemeente Nijmegen) praktische inzichten in toepassing en het gebruik van kostenkengetallen. Aan de hand van kennisclips wordt er onder andere antwoord gegeven op de volgende vragen:

  • Wat zijn kostenkengetallen?
  • Hoe gebruik je kostenkengetallen?
  • Wat zijn belangrijke invloeden op kostenkengetallen?
  • Hoe kan je kostenkengetallen aan uw situatie aanpassen?

Daarbij geeft Eduard Schilling van de gemeente Nijmegen zijn ervaringen en inzichten van de toepassing van kostenkengetallen en vertelt Karst Jan van Esch, tevens een van de auteurs van het herziene kennisbankonderdeel, meer over de achtergrond en best practices. Heeft u nog vragen? Dit webinar is het uitgelezen moment om onze sprekers het hemd van het lijf te vragen.

De sprekers zijn Karst Jan van Esch (Sweco) en Eduard Schilling (gemeente Nijmegen).

Aanmelden

Medewerkers van begunstigers van Stichting RIONED kunnen kosteloos deelnemen. U kunt u tot en met woensdag 14 december 2022 aanmelden. 

Op de dag zelf ontvangt u per e-mail een link naar het webinar. Later krijgt u ook een link om het webinar terug te kijken. Ook eventuele wijzigingen geven we door op het e-mailadres waarmee u zich aanmeldt.

Aanmelden

Alle agenda items