Agenda

Studiereis metropoolregio Lille (Frankrijk)

Datum
29 mei 2024 - 31 mei 2024
Tijd
08:00 - 19:00
Locatie
Lille (Frankrijk)

Reist u mee eind mei naar Lille? Ook dit jaar komt er een studiereis, in samenwerking met Stadswerk, Koninklijk Waternetwerk Nederland, GDO (gemeenten duurzame ontwikkeling) en Koninklijke NLingenieurs. Aan de Franse kant zijn we verzekerd van de samenwerking met Lille M├ętropole en de Franse Kamer van Koophandel in Nederland.

De reis vindt plaats van woensdag 29 t/m vrijdag 31 mei 2024. Deze reis heeft als bijzonderheid dat u op donderdag 30 mei deel kunt nemen aan een kennisuitwisselingsdag tussen Franse en Nederlandse steden.

Programma

Op de site van Stadswerk vindt u het hele reisprogramma van de  studiereis Lille Métropole. We nodigen u van harte uit om aan te melden. Het gaat zeker weer een fantastische reis worden. Om te leren van onze Franse collega’s, en zeker ook om de tijd te nemen om onderling in het reisgezelschap kennis uit wisselen.

Vroegboek korting

De kosten bedragen bij inschrijving t/m 15 april 2024 € 945,00 (excl. BTW) voor leden/begunstigers van Stadswerk, Stichting RIONED, Waternetwerk, GDO en NLingenieurs. Daarna bedragen de kosten voor leden/begunstigers € 1.195,00 (excl. BTW). Voor overige deelnemers bedragen de kosten € 1.495,00 (excl. BTW).

Klik hier voor meer informatie en inschrijving. Er kunnen rond de 30 personen mee.
 

Alle agenda items