Agenda

Studiereis Greater Manchester

Datum
20 september 2023 - 22 september 2023
Locatie
Manchester

Ga van 20 tot en met 22 september 2023 mee op studiereis naar Manchester en ontdek het zelf! Eerdere bezoeken aan Noordrijn-Westfalen, Kopenhagen, Nantes en Zürich hebben laten zien dat de uitwisseling van kennis en ervaring zeer inspirerend is. Als begunstiger van Stichting RIONED krijgt u een flinke korting.

Manchester staat voor dezelfde opgaven als wij: de wens om te vergroenen bij een toenemende stedelijke verdichting, de energietransitie, gezondheidsvraagstukken en uiteraard ook klimaatadaptatievraagstukken. Manchester maakte de afgelopen decennia een grote transformatie door en heeft grote groene toekomstgerichte ambities om verder vooruit te komen.

Stadswerk, Stichting Rioned, Koninklijk Waternetwerk, GDO en NL Ingenieurs organiseren samen met de Nederlandse ambassade Verenigd Koninkrijk, Netherlands Business Support Office Manchester en met de metropoolregio Greater Manchester een aantrekkelijk werkbezoek aan resilient Greater Manchester. 

Het programma

Tijdens deze studiereis leert u niet alleen van onze Engelse collega’s. Het reisgezelschap is in zichzelf natuurlijk ook een uitgelezen kennisbron. Zeker omdat we als organisatoren vanuit vijf verschillende kringen professionals weten te mobiliseren. Aan het eind van elk dagdeel reflecteren we bovendien op de verworven praktijkkennis. Bekijk het programma.

Duurzame reis en verblijf in centrum Manchester

We reizen duurzaam per Eurostar naar Manchester. U kunt opstappen in Amsterdam of Rotterdam. U verblijft in een hotel nabij het centrum (eenpersoonskamer met eigen douche, inclusief ontbijt). Ook de lunchkosten, kosten voor sprekers, excursies en lokaal vervoer zijn inbegrepen in de reissom. Dinerkosten zijn voor eigen rekening. U kunt uw verblijf desgewenst op eigen kosten verlengen. Wij zijn u daarbij graag behulpzaam.

Kosten en inschrijven

Bent u als professional of bestuurder actief in het taakveld van gebiedsontwikkeling en beheer? Hebt u een brede kennisbelangstelling en bent u bereid om uw ‘dieptekennis’ op uw specifieke vakgebied te delen met onze Engelse collega’s en uw reisgenoten? Meld u dan nu aan.

De groep zal uit maximaal veertig personen bestaan, met vertegenwoordigers van gemeenten, provincies, waterschappen en ingenieurs- en adviesbureaus. Begunstigers van Stichting RIONED betalen € 1.195 in plaats van € 1.495 (beide excl. btw). Tot 15 juni 2023 geldt bovendien een vroegboekkorting voor begunstigers van Stichting RIONED, dan betaalt u slechts € 895 (excl. btw).

Programma bekijken en aanmelden.

Alle agenda items