Agenda

Studiereis Duitsland: van Ruhrgebied tot Rheinische Revier

Datum
12 oktober 2022 - 14 oktober 2022
Tijd
07:15 - 16:30
Locatie
Duitsland

Wat kunnen we van Duitsland leren over waterbeheer, klimaatadaptatie, energietransitie en circulariteit in relatie tot gebiedsontwikkeling? Ga van 12 oktober tot en met 14 oktober 2022 mee op studiereis naar Noordrijn-Westfalen en ontdek het zelf! Eerdere bezoeken aan Kopenhagen, Nantes en Zürich hebben laten zien dat de uitwisseling van kennis en ervaring zeer inspirerend is. Als begunstiger van Stichting RIONED krijgt u een flinke korting.

Stichting RIONED organiseert de studiereis van Ruhrgebied tot Rheinische Revier samen met Stadswerk, Koninklijk Nederlands Waternetwerk, Waternet en Gemeenten voor Duurzame ontwikkeling (GDO).

Programma en netwerk

Samen met de Nederlandse ambassade stellen we een interessant programma op waarin stad en regio informatie met ons deelt, praktijkvoorbeelden laat zien en we ruimschoots tijd maken voor het leggen van netwerkcontacten. Waardevolle contacten waar u later op kunt teruggrijpen voor verdere kennisuitwisseling. Bekijk het het programma.

Kosten en inschrijven

Bent u als professional of bestuurder actief in het taakveld van gebiedsontwikkeling en beheer? Hebt u een brede kennisbelangstelling en bent u bereid om uw ‘dieptekennis’ op uw specifieke vakgebied te delen met onze Duitse collega’s en uw reisgenoten? Meld u dan nu aan.

De groep zal uit maximaal vijftig personen bestaan, met vertegenwoordigers van gemeenten, provincies, waterschappen en ingenieurs- en adviesbureaus. Begunstigers van Stichting RIONED betalen € 1.195 in plaats van € 1.395 (beide excl. btw). Tot 15 augustus 2022 geldt bovendien een vroegboekkorting voor begunstigers van Stichting RIONED, dan betaalt u slechts € 895 (excl. btw).

Programma bekijken en aanmelden

Alle agenda items