Agenda

Lezing: Circulair water beheer

Datum
28 september 2023 - 28 september 2023
Tijd
11:00 - 11:25
Locatie
Vakbeurs Openbare Ruimte, Jaarbeurs in Utrecht

Stichting RIONED heeft een praktisch stappenplan Morgen circulair ontwikkeld waarmee gemeenten en adviesbureaus binnen (riool)renovatieprojecten laagdrempelig circulair kunnen werken. Tijdens de vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht laten projectleider Marleen Arntz (Stichting RIONED) en Niels van Olffen (Product als dienst) zien hoe u eenvoudig inzicht krijgt om stedelijk waterprojecten circulair te maken. Komt u ook donderdag 28 september?

Het realiseren van circulaire doelen voor stedelijk waterbeheer gaat makkelijker dan u wellicht denkt. Dit geldt zowel voor nieuwe bouwprojecten als voor projecten waarbij iets vervangen of gerepareerd wordt. De Morgen Circulair tool is er om u te helpen circulariteit in uw project(en) op te nemen. Het is een meer dan een hulpmiddel, u krijgt naast nieuwe inzichten ook diverse tips, maar het is aan u om de circulaire doelen te halen.

Met de Morgen circulair tool doorloopt u samen met uw projectteam in een aantal stappen uw projectproces door. Er worden voorbeeld circulaire doelstellingen gegeven om u te inspireren tot uw eigen doelstelling mocht u die nog niet hebben. Uw creativiteit bij het ontwerp wordt gestimuleerd en u wordt uitgenodigd goed te kijken naar de productstromen om inkoop van primaire grondstoffen te voorkomen. 

Meer informatie en aanmelden

Kom naar de lezing Circulair water beheer.  
Aanmelden en registreer gratis via: https://openbareruimte.nl/bezoeker/registreer

Benieuwd naar het hele programma van de Vakbeurs Openbare Ruimte, Jaarbeurs in Utrecht. Bekijk het op www.openbareruimte.n.

Alle agenda items