Agenda

Kennis- en netwerkdag Professioneel Afvalwatertransport

Datum
06 december 2023 - 06 december 2023
Tijd
10:00 - 17:00
Locatie
Seats to Meet Amersfoort CS, Stationsplein 49, 3818 LE Amersfoort

Tijdens de kennis- en netwerkdag Professioneel Afvalwatertransport, op 6 december 2023, kunnen persleidingbeheerders kennis op doen over de laatste stand van zaken van lopende onderzoeken rond persleidingenbeheer, de opzet en insteek van het programma Professioneel Afvalwatertransport. Ook gaan we met deelnemers in gesprek om input op te halen voor het programma Professioneel Afvalwatertransport 2024-2027.

De kennis- en netwerkdag Professioneel Afvalwatertransport is een jaarlijkse bijeenkomst voor professionals die zich bezig houden met het beheer van gemalen en persleidingen. Beheerders van persleidingen doen er nieuwe kennis op maar kunnen met collega’s ook sparren over vraagstukken uit de praktijk. Deze bijeenkomst is de opvolger van het jaarlijkse persleidingevent dat de afgelopen 5 jaar door RIONED werd georganiseerd. Meer informatie over Innovatieprogramma Professioneel Persleidingenbeheer van Stichting RIONED.

Na afloop ben u volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in onze sector en in de wereld van het transport van gevaarlijke stoffen via buisleidingen. Daarnaast krijgt u een in inkijkje in hoe vakgenoten maar ook directies, bestuurders en aannemers aankijken tegen afvalwatertransport. We hopen daarnaast vooral ook dat u ons helpt een goed praktijkgericht programma, Professioneel Afvalwatertransport 2024-2027, vorm te geven; door uw visie als professional te geven.

En niet te vergeten: kom ruim op tijd, geniet van de lunch en blijf even bij de borrel. Juist daar vinden ook de goede gesprekken plaats met vakgenoten zo is de ervaring.

Meer uitgebreide informatie op de STOWA website, inclusief aanmelden en het programma.

Alle agenda items