Agenda

Afvalwatersymposium 2021: Gestapelde opgaven

Datum
18 mei 2021 - 18 mei 2021
Tijd
12:00 - 16:30
Locatie
Online

Op 18 mei organiseren de Stichting RIONED en STOWA het jaarlijks afvalwaterketensymposium. Dit jaar is gekozen voor het thema gestapelde opgaven, inzicht, oplossingen en transitie in de afvalwaterketen. Het belooft een inspirerende middag te worden met 3 online livestream onderdelen.

De waterketen vormt een essentiële basis voor onze maatschappij. Naast de bizarre periode die we door corona kennen stapelen opgaven zich op; vervanging bestaande assets, digitalisering, energietransitie, klimaatcrisis, nieuwe voedselsystemen, democratie…  Gelukkig zijn er ook nieuwe oplossingen.

Het werken aan water en zeker aan de afvalwaterketen vraagt steeds meer van ons. Het afvalwaterketensymposium is de gelegenheid voor het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Op 18 mei 2021 zie en hoor je meer over actuele inzichten, resultaten en projecten uit het werkveld. Er zijn inspirerende verhalen waar gestapelde ambities tot oplossingen hebben geleid. Het symposium van Stichting RIONED en STOWA  kan je dit jaar digitaal bijwonen.

Bekijk het programma en meld u aan via de website van STOWA

Alle agenda items